×
ElbilerTophistorie

Fisker Ocean forsinket igen igen

Danske kunde venter fortsat. Fisker Ocean forsinket til i værste fald slut-september, et halvt år senere end først lovet.

Fisker Ocean gik i produktion i november sidste år og de første modeller skulle være leveret til kunderne i marts måned. Men sådan er det ikke gået. Tværtimod ser det ud til, at kommende Fisker Ocean-ejere må væbne sig med tålmodighed.

I en mail skriver Fisker, at de først forventer at have afsluttet alle Ocean One-leveringerne i slutningen af september måned. Det skriver Bilmagasinet, som har fået mailen fra en af de danskere, der har forudbestilt bilen. I mailen skriver Fisker:

“Vores Ocean One-produktion fortsætter med at opskalere på den CO2-neutrale fabrik i Graz, Østrig. Vi vil levere flere blev til Nordamerika og Europa i juli – og endnu flere er planlagt til august. Som tidligere meddelt forventer vi at have afsluttet alle Ocean One-leverancerne i slutningen af september”.

Det er ellers knapt to måneder siden, at Henrik Fisker personligt overdrog nøglerne til den første danske Fisker Ocean-ejer. Det viste sig dog senere at være en investor i selskabet, der modtog den, og ikke en privatkunde.

Fisker overdrager nøglerne til en investor (foto fra Instagram).

Ifølge Bilstatistik.dk er der ved udgangen af juni måned indregistreret tre Fisker Ocean herhjemme. Ud over den omtalte ejer Henrik Fisker også selv et eksemplar. Den tredje står sandsynligvis i selskabets showroom i Taastrup.

Alene herhjemme har mere end to tusinde mennesker forudbestilt bilen.

Læs mere: Fisker Ocean har softwareproblemer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.