Elbiler

Ford Mustang Mach-E forsinkes grundet COVID-19

Ford i Norge er begyndt at advare kunderne om, at Ford Mustang Mach-E ikke kan leveres som lovet på grund af corona-pandemien.

En af årets mest ventede elbiler er Ford Mustang Mach-E – den første Ford, der er bygget 100 procent elektrisk fra bunden. De første modeller skulle efter planen leveres til kunderne i oktober måned, men COVID-19-pandemien ser ud til at skabe forsinkelser. 

Den norske afdeling af Ford sender i disse dage mails til potentielle kunder der fortæller, at både produktion og endelig typegodkendelse forsinkes af pandemien. Herhjemme er priserne allerede meldt ud, så typegodkendelsen er klaret, men produktionsforsinkelserne vil nødvendigvis også ramme her. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I mailen skrives der, at leveringer forventes at begynde i november måned i stedet. Men en talsmand fra Ford vil ikke endeligt bekræfte det overfor Electrek, men siger i stedet, at Ford vil komme med en officiel udtalelse, når fabrikkerne er helt oppe i omdrejninger igen og firmaet har fået et bedre overblik over Mach-E produktionen.

Ford Mustang Mach-E

De danske priser for Mustang Mach-e starter ved 451.897 kroner for den billigste version, Mach-E SR, der har en batteripakke på 75,7 kWh og en rækkevidde på 450 kilometer (WLTP). Denne udgave kan oplades med op til 115 kW.

Bilen kommer til Danmark i fire udgaver; Mach-E SR (standardrækkevidde) og ER (udvidet rækkevidde), samt firehjulsudgaven Mach-E AWD SR og ER.  Sammenlign modellerne på Fords hjemmeside

Som en ekstra lille bonus for os danskere, kan Ford Mustang Mach-e fås med et komplet Bang & Olufsen lydsystem, men det er (ikke overaskende) ekstraudstyr. Systemet er, ifølge Ford ” indbygget i frontpanelet som en flydende lydbjælke lige over luftdyserne”.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button