×
TeknologiTophistorie

Google indtager låseskærmen på iOS 16

Google fortæller, at stort set alle deres apps vil understøtte den nye låseskærm på iOS 16 i løbet af de næste uger.

Mandag blev iOS 16 styresystemet frigivet til iPhone. En af de største – om ikke den største – er mulighed for at installere widgets på låseskærmen. Nu lover Google, at stort set alle deres apps vil komme til at understøtte låseskærmen i løbet af de næste uger.

I et blogindlæg giver Google også et smugkig på, hvad vi har i vente.

Der kommer blandt andet en søge-widget, så der kan søges på Google direkte fra din låseskærm. Du kan endda konfigurere søgewidgetten til atsøge med din stemme eller kamera – for at oversætte, få lektiehjælp eller shoppe, hvad du ser.

iOS 16
Google-søgning på låseskærmen.

Med Google Maps-widgeten kan du få trafikopdateringer i realtid og estimerede rejsetider til steder som hjemme og arbejde. Du kan også finde restauranter, butikker og andre yndlingssteder i nærheden.

Den kommende Google Maps-widget.

Ud over disse kommer der også iOS 16-widgets til Chrome, Google Drev, Gmail og Google News.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.