×
TeknologiTophistorie

Nostalgisk gensyn i ny iOS 16 beta

Den seneste betaudgave af iOS 16 rummer et nostalgisk tilbageblik til den allerførste iPhone, nemlig de ikoniske klovnefisk. Du kan få den her

Apple har netop udsendt iOS 16 Beta 3 til udviklere og givet dem et lille “påskeæg”. Styresystemet indeholder nemlig et nostalgisk tilbageblik til den allerførste iPhone. En telefon, der kom på hylderne for præcis 15 år siden i disse dage.

Apple har nemlig inkluderet det ikoniske baggrundstapet med to klovnefisk. Et tapet, der første gang kunne ses på den oprindelige iPhone 2G fra 2007.

Denne gang er baggrunden dog opdateret, så den ikke alene passer til de nye skærmdimensioner, men også til den nye startskærm, som er en af de helt store nyheder i iOS 16. Startskærmen kan nu fyldes med widgets – du kan læse mere om de nye funktioner her.

iOS 16
Den originale iPhone og iPhone 13 Pro og Pro Max.

Ifølge 9to5mac er det ikke alle med iOS 16 betaen, der har adgang til den nye klovnefisk-baggrund. Vi havde dog ingen problemer med at finde den. Den lå fint under Indstillinger –> Baggrund. Efter at have klikket på Tilføj ny baggrund kunne klovnefiske findes under Collections.

Har du ikke iOS 16, skal du ikke snydes. Derfor kan du hente baggrunden i fuld opløsning lige her.

Udvikler-betaen blev sendt til registrerede udviklere onsdag. Inden månedens udgang vil der også ankomme en offentlig beta, loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.