×
HBO MaxTophistorie

HBO Max åbner i Danmark 26. oktober

Så kom der dato på. HBO Max åbner for danskere den 26. oktober. Prisen er endnu ike fastsat.

Nu er der kommet en endelig dato på lanceringen af HBO Max i Danmark og resten af Norden. Det bliver tirsdag den 26. oktober, fortæller Variety. Her kan man også læse lidt mere om, hvad tjenesten vil komme til at tilbyde af indhold.

Ifølge danske Christina Sulebakk, der er chef for HBO Max i Europa, vil tjenesten udvide sit repertoire betydeligt. Der vil være flere programmer om kvinder og unge, med fokus på mangfoldighed. Som et eksempel nævnes den originale danske serie ‘Kamikaze’, der følger en 18-årig influencer.

“Det er et dansk show, men rejser også over hele kloden og vil få premiere på 46 markeder til lanceringen,” siger Sulebakk.

Hun fortæller videre, at fokus i første omgang er på tv-serier, men at der på sigt skal bygges en solid bund af filmtitler fra både WarnerMedia og Warner Bros.

Det kommer dog ikke til at inkludere premierefilm, som i den amerikanske udgave af HBO Max, hvor film som Wonder Woman 1984 havde direkte premiere på HBO Max. Sulebakk uddyber, at eksempelvis Dune skal have biografpremiere inden den engang kommer på Max.

I USA vil direkte premierer fortsat have prioritet, men “det er ikke en strategi, vi tager med til det europæiske marked” siger hun.

Ud over Danmark, Sverige, Norge og Finland, vil HBO Max åbne i Spanien og Andorra samme dag (26. oktober). Det vil betyde, at tjenesten er åbnet i 60 lande på bare to år.

Abonnementspriser er endnu ikke fastsat. Men ifølge Variety vil HBO Max holde et virtuelt lanceringsevent i starten af oktober, hvor der vil komme flere detaljer om både priser og indhold.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.