fbpx

 

 

 

 

HBO NordicTophistorie

HBO Max åbner i Danmark 26. oktober

Så kom der dato på. HBO Max åbner for danskere den 26. oktober. Prisen er endnu ike fastsat.

Nu er der kommet en endelig dato på lanceringen af HBO Max i Danmark og resten af Norden. Det bliver tirsdag den 26. oktober, fortæller Variety. Her kan man også læse lidt mere om, hvad tjenesten vil komme til at tilbyde af indhold.

Ifølge danske Christina Sulebakk, der er chef for HBO Max i Europa, vil tjenesten udvide sit repertoire betydeligt. Der vil være flere programmer om kvinder og unge, med fokus på mangfoldighed. Som et eksempel nævnes den originale danske serie ‘Kamikaze’, der følger en 18-årig influencer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Det er et dansk show, men rejser også over hele kloden og vil få premiere på 46 markeder til lanceringen,” siger Sulebakk.

Hun fortæller videre, at fokus i første omgang er på tv-serier, men at der på sigt skal bygges en solid bund af filmtitler fra både WarnerMedia og Warner Bros.

Det kommer dog ikke til at inkludere premierefilm, som i den amerikanske udgave af HBO Max, hvor film som Wonder Woman 1984 havde direkte premiere på HBO Max. Sulebakk uddyber, at eksempelvis Dune skal have biografpremiere inden den engang kommer på Max.

I USA vil direkte premierer fortsat have prioritet, men “det er ikke en strategi, vi tager med til det europæiske marked” siger hun.

Ud over Danmark, Sverige, Norge og Finland, vil HBO Max åbne i Spanien og Andorra samme dag (26. oktober). Det vil betyde, at tjenesten er åbnet i 60 lande på bare to år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Abonnementspriser er endnu ikke fastsat. Men ifølge Variety vil HBO Max holde et virtuelt lanceringsevent i starten af oktober, hvor der vil komme flere detaljer om både priser og indhold.

Back to top button