×
HBO MaxTophistorie

HBO Max hæver prisen

Det bliver dyrere at se de kommende sæsoner af House of the Dragons og The Last of Us, for HBO Max har hævet prisen på sit abonnement.

Det bliver dyrere at se de kommende sæsoner af House of the Dragons og The Last of Us. HBO Max hæver prisen på sit abonnement. Med effekt fra i dag er prisen steget med 10 kroner til 89 kroner om måneden.

Samtidig har eksisterede abonnenter fået besked om, at abonnementsprisen stiger næste gang, abonnementet fornyes. HBO Max forklarer prisstigningen således:

“Vi hæver månedsprisen som følge af de stigende priser på produktion og indkøb af indhold samt produktudvikling, så vi fortsat kan investere i det kvalitetsindhold og den produktoplevelse, vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder.”

HBO Nordic blev til HBO Max i oktober 2021 og det er første gang, de hæver prisen. Ud over de to i indledningen nævnte titler, har tjenesten også haft premierer på filmtitler som Dune og The Matrix: Resurrection.

HBO Max tilbyder dog også et årsabonnement med stor besparelse. Betaler du årligt, får du abonnementet for 599 kroner – altså knapt en halvtredser om måneden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.