HBO MaxTophistorie

HBO Max nedprioriterer Danmark og resten af Europa

HBO Max skulle egentlig være kommet til Danmark i år, men planerne skydes til næste år. Sydamerika prioriteres over Europa.

WarnerMedia har valgt at udskyde lanceringen af streamingtjenesten HBO Max i Danmark og resten af Europa, skriver Hollywood Reporter. Årsagen er, at selskabet tilsyneladende har oplevet stor succes i Sydamerika og vil samle kræfterne der, for at presse citronen maksimalt. Så at sige. Oprindeligt var planen, at HBO Nordic skulle transformere til Max allerede i år, men nu bliver det i 2022 i stedet.

– Holdet har gjort et bemærkelsesværdigt arbejde med hensyn til planlægning af denne [Sydamerikanske] lancering. Teknologien og produktet virker, og det er en moderne oplevelse, som vi er meget stolte af, siger  WarnerMedia CEO Jason Kilar.

Klar deler dog ikke konkrete abonnementstal for Sydmamerika, hvor HBO Max slog dørene op den 30. juni, men tilføjer, at de ser “væsentlige abonnements-tilføjelser”. Allerede nu har tjenesten opnået det antal abonnenter, de havde kalkuleret med at få i hele 2021.

Andy Forssell, der er VP hos WarnerMedia, fortæller desuden af Sydamerika bruges til at samle erfaringer inden den europæiske lancering.

– Vi lærer. Det handler om en skarp udførelse og sørge for, at vi lancerer godt og får den rigtige form for afkast ud af Europa, siger han til Hollywood Reporter.

HBO Max slog dørene op i USA i maj måned sidste år. Tjenesten er generelt levet taget godt imod, ikke mindst i lyset af et stortbagkatalog samt løbende film-premierer simultant med biograferne.

I horisonten har tjenesten serier som Succession, Raised by Wolves og Love Life, samt filmene Space Jam: New Legacy, Suicide Squad og – ikke mindst – Dune.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.