ElbilerTophistorie

Henrik Fisker åbner for bestillinger af ny Fisker Pear-elbil

Selv om Fisker Ocean endnu ikke er på markedet, har Henrik Fisker åbnet for forudbestillinger på sin anden elbil, Fisker Pear.

Henrik Fisker-elbilen Fisker Ocean har skabt meget interesse. Den kommer tidligst på markedet til efteråret, men allerede i dag har Fisker Inc. åbnet for forudbestillinger på efterfølgeren Fisker Pear. Det er en elektrisk bybil, der skal fremstilles af Foxconn og leverancerne begynder i 2024, loves det.

Fisker Pear står for Personal Electric Automotive Revolution, og bilens design er endnu ikke blevet vist frem. Det tætteste er billedet øverst på siden her. Men prisen er allerede afsløret, den kommer nemlig til at koste 29.000 dollars – omkring 189.000 kroner. Det er en pris inden skatter og afgifter.

“Vores kunder ønsker at tage et skridt ind i fremtiden med os. Vi åbner for reservationer af Fisker Pear som følge af vedvarende forespørgsler. Pear vil være udstyret med den allernyeste teknologi i en smukt designet og prismæssigt overkommelig enhed med stor mobilitet i byerne, fortæller Henrik Fisker i en pressemeddelelse.

Pear blev første gang omtalt for et år siden, da samarbejdet med Foxconn blev annonceret. Pudsigt nok er af Foxconns største kunder – om ikke den største – Apple. Bilen er planlagt til at komme på markedet i både USA, Europa, Kina og Indien. Den vil blive produceret i Ohio, USA, og der vil som minimum blive produceret 250.000 enheder om året, fortæller selskabet.

Fisker Ocean, der er selskabets første elbil, er planlagt til at grå i produktion til november. De første modeller leveres til kunderne umiddelbart derefter.

Du kan læse mere om Fisker Ocean – inklusive danske priser – i denne artikel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.