ElbilerTophistorie

Her er Henrik Fiskers næste elbil

Fisker Ronin bliver en elektrisk sportsvogn. Bilen bliver præsenteret til næste år og skal gå i produktion i anden halvdel af 2024.

Henrik Fisker har travlt ved tegnebordet. Hans første elbil, Fisker Ocean, går først i produktion til november, men allerede nu har han delt et billede af Fisker Ronin, der skal være hans tredje elbil. Mellem Ocean og Ronin kommer som bekendt modellen Fisker Pear, der skulle komme på markedet i 2024.

Fisker Ronin bliver en elektrisk sportsvogn med plads til fire og ret dramatiske proportioner, som det ses på teaser-billedet øverst. Udviklingen af bilen gik i gang sidste år og Fisker sigter efter at den frække sportsvogn får “den længste rækkevidde for en produktions-EV”. Den skal altså op over de 800+ kilometer som Lucid Air kan levere på en opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den danske elbilsbygger hævder, at Fisker Ronin vil have “et innovativt batteridesign”, der inkorporerer batteripakken i køretøjets struktur. Sportsvognen vil naturligvis også have aktiv aerodynamik og være bygget af letvægtsmaterialer.

Henrik Fisker siger også, at Ronin vil få helt unikke døre, der forbedrer ind- og udstigning, men afslørede ikke, hvilken form disse åbninger vil have.

Foto: Fisker Inc.

Navnet på bilen er i øvrigt fra 2008-filmen af samme navn. Den havde Robert de Niro i hovedrollen og huskes primært for en række realistiske biljagter rundt i Paris.

Ronin bliver officielt præsenteret i august 2023 og produktionen forventes at starte i anden halvdel af 2024. Inden da vil vi også se mere til Pear, der efter planen skal køre på vejene i 2024.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.