×
ElbilerTophistorie

Eventyret ser ud til at være slut for Henrik Fisker

I dag afnoteres Henrik Fiskers elbilfirma fra fondsbørsen i New York og gør det tæt på umuligt at vende skuden i det kriseramte firma.

I dag er ikke nogen synderlig god dag for Henrik Fisker. Fondsbørsen i New York smider nemlig hans elbilfirma, Fisker Inc., på gaden. Handelen har været suspenderet i en måned, men nu er de officielt blevet afnoteret.

Dermed ligner det i endnu højere grad end tidligere en umulig opgave at få det kriseramte firma på ret køl.

Allerede i marts måned advarede Henrik Fisker om, at en annotering kunne have fatale konsekvenser.

“Som følge heraf kunne sådanne begivenheder have en væsentlig negativ indvirkning på vores forretning, driftsresultater og økonomiske forhold,” skrev Fisker Inc. i en meddelelse til investorerne.

Afnoteringen kan blandt andet få den konsekvens, at Fisker Inc skal tilbagekøbe lån og dermed ikke vil have tilstrækkelig med penge til at betale af på anden gæld. Allerede i slutningen af marts startede et brandudsalg af selskabets elbil Fisker Ocean. Sandsynligvis med det formål at skaffe hurtig likviditet.

I starten af april hævede mediet TechCrunch, at Fisker Inc. mistede overblikket over kundeindbetalinger og sandsynligvis har leveret biler til kunder, der aldrig har betalt for dem.

Læs mere om Henrik Fiskers problemer:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.