×
TeknologiTophistorie

Hjælp os med at teste den nye iNPUT app

Vi smeder på en iNPUT app til både iPhone og Android – og vi har brug for din hjælp til at prøve den af.

I disse uger smedes der på en app, der giver dig iNPUT direkte på mobiltelefonen.

iNPUT app’en produceres i samarbejde med starti.app, der har et udviklet et system, der kan omdanne en hjemmeside til en app – med alle de fordele, det indebærer. Det betyder blandt andet, at du kan læse artikler, anmeldelser og nyheder i et format, der er skræddersyet til telefonen.

Det betyder også, at du kan vælge at få udvalgte push-notifikationer, når der kommer indhold der interesser dig. Du kan nemlig vælge kun at få beskeder, når vi skriver anmeldelser. Eller når vi skriver nyheder om teknologi, elbiler eller noget helt tredje.

Vi har brug for dig

Med tiden vil vi udvide med yderligere funktioner og gøre det mere fordelagtigt at bruge app’en i stedet for browseren. Men … vi har brug for din hjælp. Både til at finde på nye funktioner, vi kan forbedre app’en med, men i høj grad også for at se, om app’en kører optimalt på netop din telefon.

Har du lyst til at deltage, så meld dig til nedenfor. På forhånd mange tak!

For en god ordens skyld skal det nævnes, at vi naturligvis ikke benytter den mailadresse, du angiver, til noget som helst andet end at invitere dig ombord i testen af iNPUT app.

Du kan til enhver tid slette app’en og glemme alt om den.

iOS / iPhone:

Testen foregår via app’en TestFlight. Vi sender dig en mail med en invitation til testen en af de kommende dage.

Android:

Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvordan vi får distribueret test-app’en på Android-platformen.

BEMÆRK: Vi har fået et overvældende antal tilmeldinger – tak for det! Vi har nu lukket for yderligere tilmeldinger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.