GadgetsTophistorie

HomePod mini testes i Danmark

HomePod mini kommer til Danmark. Kilde bekræfter over for iNPUT, at Apples højttaler i øjeblikket testes med dansk sprog.

Lørdag kunne vi fortælle, at Apples HomePod mini højttaler testes i Sverige. Nu viser det sig, at den også forberedes til lancering herhjemme. En læser har kontaktet iNPUT og fortalt, at han har modtaget et testeksemplar af højtaleren.

Læseren, der ønsker at være anonym, fortæller, at han har fået instruktioner på at installere en speciel profilpakke på både iPhone og på selve HomePod mini, hvilket har “lukket op” for sprog som svensk, norsk og ikke mindst dansk.

Højttaleren er sendt direkte fra Apple i Barcelona og testen varer otte uger. Som kompensation får vores kilde et Apple TV 4K samt cirka 1.500 kroner i kontanter.

Dermed kan vi godt konkludere, at en dansk lancering af højttaleren er på tegnebrættet. Vi ville gerne have haft en kommentar fra Apple, men det er desværre ikke lykkes.

HomePod mini blev lanceret for lidt over et år siden som et mindre alternativ til den originale HomePod. Apple har siden stoppet produktionen af sidstnævnte – angiveligt fordi den ikke solgte godt nok.

Selv om HomePod mini ikke officielt er lanceret i Danmark, kan man stadig finde den på danske webshops, der har importeret højttaleren fra lande, hvor den er på markedet. Den taler og forstår dog ikke dansk før den bliver lanceret officielt.

Hvornår vi kan forvente at HomePod mini kommer til landet vides ikke, men de svenske testere gætter på, at det ligger måneder ude i fremtiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.