×
ElbilerTophistorie

Inkassosagerne vælter ind over Easee

Den kriseramte norske virksomhed kæmperor overlevelse. Inkassosagerne kommer i en lind strøm og kan ende med en konkursbegæring.

Inkassosagerne strømmer ind over Easee, efter at den norske virksomhed er gået i betalingsstandsning. Selskabet siger, at det ikke påvirker planerne om at skaffe kapital til at sende en ny ladeboks på markedet.

Dun & Bradstreet har registreret 26 anmærkninger i form af inkassosager mod de kriseramte nordmænd. Tilsammen er kravene på knapt 1,7 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

I april måned indførte Easee en betalingsstandsning, der betyder, at kreditorer ikke længere modtager penge. Selskabet kom i problemer, da den svenske myndighed Elsäkerhetsverket nedlagde salgsforbud mod selskabets ladeboks i marts måned.

Nu arbejder firmaet på at skaffe kapital, så de kan lancere en ny udgave af ladeboksen, der lever op til myndighedernes krav. Som vi skrev i sidste uge, kommer den tidligst i august måned.

Læs mere: Easee klar med ny ladeboks til august.

Selskabet marketingsdirektør, Martin Langeland, siger at de mange inkassosager ikke vil påvirke arbejdet med at finde kapital.

– Vi har en dialog med kreditorerne og arbejder på at finde løsninger sammen med dem, siger Langeland til avisen.

På et spørgsmål om, hvad der vil ske, hvis en af kreditorerne erklærer Easee for konkurs, siger han:

– Vi ønsker ikke at bidrage til spekulation i medierne. Vi har en løbende dialog med kreditorerne og er godt i gang med at finde gode løsninger.

Easee ladeboksen er fortsat til salg herhjemme. Blandt andet i et stort elektronikvarehus.

Læs mere: Easee vil løse salgsforbud med klistermærker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.