Gadgets

iPad Pro får tredobbelt kamera

De kommende iPad-modeller får mere avancerede kameraer. iPad Pro får samme kameraterning som iPhone 11, hævder de seneste rygter.

Rygtesmedene er ret enige om, at den næste iPhone får et tre-kamera-system, men nu hævder rygter, at den kommende iPad Pro bliver begavet med det samme system.  Samtidig får den almindelige 10,2 tommer iPad et ekstra kamera, så den fremover har to. Apple opdaterede sin iPad Mini og iPad Air tidligere på året (læs vores anmeldelse af iPad Mini her) og forventes at lancere nye udgaver af iPad og iPad Pro senere på året. 

Det er websitet Mac Otakara, der, via Appleinsider, har startet rygterne. Mac Otakara har set tilbehørsdiagrammer, som Apple har udleveret til tredjepartsproducenter – og tegningerne viser at iPad Pro får samme firkantede kamerahus som iPhone 11 – den såkaldte “kameraterning”.

Samtlige iPhone-modeller har efterhånden fået kamerasystem med dobbelte linser, men iPad-modellerne halter stadig efter. Den seneste iPad Pro har et 12-megapixel kamera med en enkelt linse, mens iPad Mini, iPad Air og iPad’en er udrustet med 8-megapixel kameraer.

Der spekuleres i at de(n) ekstra linse(r) i kameraerne er nødvendige for Apples Augmented Reality-ambitioner. Tidligere i år var nyhedstjenesten Bloomberg ude med en historie om at kameraterningen på den kommende iPhone 11 er specielt designet til Augmented Reality.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.