Gadgets

iPhone SE er allerede et hit

De første salgstal viser, at Apple formentlig har ramt plet med deres budgetvenlige iPhone SE der nu har haft et par uger på markedet.

Kun to uger efter lanceringen begynder de første tal for iPhone SE (læs vores anmeldelse her) at tikke ind. I dag har 3 udmeldt, at den nye telefon er rykket helt op i toppen af deres liste over de mest solgte telefoner, hvor den nu befinder sig som nummer 2, kun slået af den populære iPhone 11. Og den har vel at mærke kun haft to uger til at sælge, så hvis trenden holder ligger den formentlig nummer 1 på listen i næste måned.

Sælger bedre end iPhone 11

Hos 3 kommer succesen ikke direkte bag på direktøren for privatmarkedet, David Elsass:

”Danmark er kendt som et Apple-land, og vi ved, at vores kunder er glade for iPhones. Vi regnede derfor også med, at iPhone SE ville blive populær, men mængden af forudbestillinger har alligevel overgået vores forventninger. De første fem dage modtog vi 74 % flere forudbestillinger på iPhone SE, end vi gjorde de første fem dage på iPhone 11, da den blev lanceret. Det er imponerende, og det bliver spændende at se, om den holder kadencen i maj,”

Corona hjælper til

Den nye telefon er blevet spået til succes flere steder, ikke mindst fordi det er en budgettelefon der rammer lige midt i en krise, hvor det er den type telefon, mange kigger efter. De der lige nu skal skifte, holder måske igen med at købe de meget dyrere modeller fordi prisen simpelthen er i overkanten i forhold til, at mange risikerer at miste deres arbejde eller på anden måde blive ramt økonomisk af Corona krisen. Men iPhone SE med dens startpris på 3.699 kr. vil få mange iPhone brugere til at turde opgradere fra deres ældre modeller alligevel.

Apple ventes at sende deres dyre flagskibsmodeller på markedet sidst på året som sædvanligt (omend måske lidt forsinkede), og de vil være udrustet med 5G, et nyt design og en del andre nye funktioner. Men indtil videre kan den californiske elektronikgigant altså se med tilfredshed på salget af iPhone SE.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.