AnmeldelseBluetooth-højttalere

JBL Pulse 3

Hvis du tænker, at en vandtæt højttaler med lys i er lige dig, så er JBL Pulse 3 det perfekte valg

Sommeren er over os, og der er masser af bluetooth højttalere på markedet der kan give musik til din grillaften eller strandtur. Nogle af dem har et par smarte funktioner, men det er de færreste, der kan så meget som JBL Pulse 3. Ikke bare leverer den – selvfølgelig – lyd – den leverer også lys og så er den 100% vandtæt, så skulle den få en tur i poolen er det ikke et problem. Men ofte når et produkt bliver proppet med funktioner går det ud over kvaliteten. Det er dog heldigvis ikke tilfældet her.

Lidt klodset design

Egentlig er JBL Pulse 3 ikke en grim højttaler. Den er bare en smule klodset, og selv om du kan tage den med på stranden og på festival er den stadig ikke i kategorien “mobil”. Den er simpelthen lidt for stor til at den vil være egnet til at ryge i kufferten på ferieturen. Den er egentlig ikke grim som sådan, omend den ikke er i nærheden af det lækre design, eksempelvis B&O leverer med BeoPlay A2 Active. Til gengæld kan den noget, de færreste af de andre kan: Den kan lyse!

Artiklen fortsætter efter annoncen


3. generation lys

Den første Pulse var en nyskabelse, men det er ikke selve lyset, der er nyskabende ved JBL Pulse 3. Det er i stedet, at lyset nu ikke længere er begrænset til felter – stort set hele overfladen er gennemsigtig og de mange LED’er i Pulse 3 leverer et lys med masser af nuancer og glidende overgange. Det fungerer rigtigt godt, og hvis man er til den slags er det faktisk ret lækkert at kigge på. Man kan eksempelvis sætte lyset til at simulere et bål, hvilket kan være ret handy i disse dage og uger, hvor tørken har gjort at man ikke må tænde åben ild over det meste af landet. JBL Pulse 3 er naturligvis også i stand til at levere diskolys til festen, skulle sådan et behov opstå. Spørgsmålet er så, om den kan spille festen op?

Lyden overbeviser

Som jeg startede med at skrive kan jeg godt blive lidt bekymret når en højttaler pludselig har mange ekstra funktioner ud over “blot” at spille musik – men i dette tilfælde har JBL faktisk holdt en lydkvalitet som er helt acceptabel. Endda mere end det, den er overraskende god. Der er dybde og fylde i lyden. Der er en diskant og en mellemtone der harmonerer fint og det hele er ret fint balanceret.

JBL slår på 360 graders lyd, og det leverer højttaleren fint. Det er perfekt til en fest hvor folk bevæger sig rundt om den, og fordi der er god bund i lyden bliver det faktisk en rigtigt god oplevelse. Og festen kan godt være ret stor, for Pulse 3 kan spille ganske højt – mange vil endda kunne bruge den som deres eneste højttaler i en lille lejlighed.

Vandtæt ned til en meter

Udover lys og lyd får du også en vandtæt højttaler i JBL Pulse 3. Den er IPX7 certificeret, hvilket betyder at den er vandtæt ned til en meter. Jeg har haft den med i poolen, og må konkludere at selv om det virker bliver det ret underligt – og sjovt. Lys og lyd i poolen er simpelthen ret skørt at se og høre på, men jeg er sikker på, at der vil være nogen der vil synes, det er helt fantastisk. Især måske i målgruppen under 15 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Rimelig batterilevetid

Hvis lyset i højttaleren er tændt får jeg lidt over 11 timers afspilning. Men lyset tager selvfølgelig en del strøm, og så er 11 timer nok ikke helt håbløst. Der kan selvfølgelig sagtens findes eksempler på højttalere der har bedre batterilevetid, men når man får så meget lyd og lys ud af en højttaler synes jeg faktisk ikke 11 timer er dumt.

God højttaler til det meste

Hvis jeg helt ser bort fra, at Pulse 3 kan lyse, så må jeg sige at det stadig er en rigtigt god højttaler. Prisen ligger nu på lige under 1.500 kr., så det er ikke en billig højttaler, og der findes andre, mere bærbare, der lyder lige så godt til ca. samme pris eller billigere. Men hvis man har brug for en lille lampe der kan stå på bordet ved grillfesten eller i teltlejren på en festival, og synes man det dansende lys er sjovt, ja så er der altså bingo på hele pladen med JBL Pulse 3.

 

JBL Pulse 3

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 1.450 kr.

JBL Pulse 3 leverer god og kraftig lyd, og er perfekt til en sommeraften udendørs. Også selv om der kommer en byge.

Back to top button