fbpx

 

 

 

 

Konkurrence

Julekalender dag 20: Vind Samsung SmartThings

I dagens kalenderlåge har du mulighed for at vinde Samsung SmartThings Smart Hub V3, der kan binde de intelligente enheder i hjemmet sammen.

Vil du kunne kontrollere belysningen i dit hjem via mobilen, eller vil du vide dig sikker på, at kaffemaskinen er slukket, når du låser hoveddøren? Det og meget mere er muligt med SmartThings, der gør det lettere for flere at komme i gang med smart og forbundet teknologi derhjemme.

SmartThings er et åbent økosystem, som bygger på det nye Smart Hub V3, der kan forbinde produkter fra Samsung og en lang række andre producenter.

Ved hjælp af Hub’en kan du, sammen med sensorer og stikkontakter i Samsungs SmartThings-serie, nemt styre dine yndlingsprodukter og automatisere dem via SmartThings-appen. Med Smart Hub V3 kan du oprette scenarier og forbinde flere enheder, så de interagerer med hinanden. Det betyder, at du for eksempel kan kombinere musik og lys eller på forhånd indstille belysningen, præcis som du vil have den, når du skal se TV.

Samsungs SmartThings-produktserie omfatter en række sensorer, kameraer og enheder, som gør hverdagen lettere. Med SmartThings kan du for eksempel få en besked på din mobil eller dit TV, når vasketøjet er klar, eller indstille belysningen, så den automatisk justeres til et bestemt niveau, når du træder ind i køkkenet om morgenen. SmartThings indeholder også smarte stikkontakter, som gør, at du fx kan sørge for, at kaffemaskinen slukker automatisk, når du lukker hoveddøren og forlader huset.

Den nye Smart Hub V3 og SmartThings-serien understøtter både ZigBee og Z-Wave netværkstandarder, som gør, at de arbejder sammen med de fleste smartprodukter. Samsung SmartThings er det største åbne økosystem for IoT på markedet og understøtter mere end 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker. 

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Niklas Larsen

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button