×
ElbilerTophistorie

Kinesiske Voyah indtager Danmark med tre modeller

Her er priserne på modellerne fra kinesiske Voyah, der gør klar til at indtage Danmark med luksus-elbiler.

eCarExpo i Bella Center dannede fredag eftermiddag rammerne for to danmarkspremierer og en europapremiere. Kinesiske Voyah benyttede nemlig lejligheden til at vise SUV’en Free og MPV’en Dream frem på dansk jord for første gang. Ligesom der var europæisk premiere på Voyah Passion, der er en stor og eksklusiv sedan.

Mærket har eksisteret siden 2020, hvor det blev introduceret af en af Kinas største bilproducenter, Dongfeng. De er en af de helt store spillere med over 3,8 millioner solgte biler sidste år.

Den kinesiske bilproducent laver biler med fokus på det europæiske premiummarked. Det er altså ikke primært familien Hansen, de vil sælge biler til, men derimod virksomheder, der vil bruge bilen som VIP-shuttle eller som rullende kontor til den travle forretningsmand.

Al udstyr er standard

I første omgang sættes der to modeller til salg herhjemme. Voyah Free er allerede på vej ud til de danske forhandlere og står klar i butikkerne fra den 20. november. Den har 489 hestekræfter, et 106 kWh batteri og en rækkevidde på 500 WLTP-kilometer.

Voyah Free
Voyah Free.

Free kommer kun i en enkelt variant, Platinum, der til gengæld har alt udstyr ombord. Det inkluderer blandt andet luftundervogn, panoramaglastag med “frosting”-effekt, Dynaudio lydanlæg og et stort vandret skærmareal, der automatisk justeres i størrelse efter behov. Og så kan Free trække 2.000 kilo på krogen.

Prisen for Free er på 599.990 kroner. Den kan også privatleases over 48 måneder til 6.495 kroner om måneden med en udbetaling på 19.995 inklusiv 15.000 kilometer årligt.

Syv sæder til storfamilien

Voyah Dream.

MPV’en Dream blev også præsenteret på eCarExpo. Her er tale om en bil til dem, der har brug for plads. Den har syv sæder, den trækker på alle fire hjul, har 489 hestekræfter og en rækkevidde på 482 kilometer.

Voyah Dream kommer til Danmark i første kvartal af 2024. Den fås i to versioner, Business og Platinum, til henholdsvis 699.990 og 799.990 kroner.

Sedan på vej

Sidst viser Voyah også sin kommende sedan, Passion, frem på bilmessen. Den er mere end fem meter lang. Passion får en rækkevidde på mere end 600 kilometer, den har firehjulstræk og de 510 heste i stalden får den til at accelerere fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder.

Voyah Passion.

Voyah-bilerne repræsenteres herhjemme af bilimportøren K.W. Bruun, der i forvejen har en anden kineser på menuen. Nemlig Hongqi, der forleden satte prisen på sin kæmpe-elbil ned med 400.000 kroner. Læs mere om bilerne på den danske hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.