×
ElbilerTophistorie

Kinesisk luksusskude på vej mod Danmark

Voyah Free er endnu en potent kineser, der har kurs mod Danmark. En stor, luksuriøs SUV med en rækkevidde på 500 kilometer.

Endnu en kinesisk elbil er på vej mod Danmark, nemlig Voyah Free. En stor og luksuriøs SUV fra Dongfeng-koncernen, der er en af de største bilproducenter i Kina. Bilen er udstyret med et kolossalt batteri på hele 106 kW og har en estimeret rækkevidde på 500 kilometer.

Den har to motorer, der leverer 489 hestekræfter og kan få luksusskuden til at accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 4,4 sekunder. Lynopladning kan klares med op til 100 kW DC.

Når den danske importør skal beskrive Voyah Free, er de store superlativer fundet frem:

“Fantastiske køreegenskaber og en silkeblød luftaffjedring. Ergonomiske sæder med behagelig massagefunktion. Støjdæmpende ruder of panoramaglastag. Glæd dig til en yderst komfortabel rejse på første klasse i den store familiebil”.

Voyah Free

Bilen er en ordentlig krabat på 4,90 meter. Den kan have 560 liter i bagagerummet, 1.320 liter hvis bagsæderne lægges ned. Og så er den godkendt til at kunne trække to tons.

Voyah hentes til Danmark af K.W. Bruun, der allerede har Hongqi på menuen. Free er valgt som isbryderen på det danske marked. Men inden længe kommer modellerne Dream (MPV) og Passion (sedan) også hertil.

Prisen er endnu ikke fastlagt, men den kører allerede rundt i Norge og her er prisen på 749.000 NOK, hvilket svarer til lige under 500.000 danske kroner. Voyah Free kan allerede opleves på den nye danske hjemmeside. Bilen kommer ti Danmark i løbet af efteråret.

Kabinen i Voyah Free.
Voyage Free
Der er god plads i bagagerummet.

Læs mere: Danskerne vil ikke have nye kinesiske elbiler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.