×
ElbilerTophistorie

Kæmpekineser er sat ned med 200.000 kroner

Der er barberet hele 200.000 kroner af prisen på den store luksuriøse SUV Voyah Free, der nu fås fra 399.990 kroner.

Prisfald på elbiler er efterhånden ikke længere noget særsyn, men der er omfanget af denne nedsættelse til gengæld. Den store SUV Voyah Free, der kom til landet i efteråret til en pris på 599.990 kroner kan nu fås for 399.990 kroner.

For de penge får man en knapt fem meter lang SUV med alt fra panorama soltag til luftundervogn. Bilen har 489 hestekræfter, en rækkevidde på 500 kilometer og mulighed for at sætte op til to ton på krogen.

Prissænkningen på Voyah Free er et aggressivt forsøg på at erobre markedsandele på de markeder i Europa, hvor elbilssalget er stigende. Heriblandt altså Danmark, der er blandt europas mest elbil-glade nationer.

– Vi gør det for at accelerere salget og for at få flere biler ud på vejene og derved sprede kendskabet til både modellen og ikke mindst mærket. Bilerne landede i april, så vi kan nu tilbyde omgående levering på de fleste varianter, fortæller Alexander Bachmann, Head of Product hos Voyah Danmark.

Voyah Free

Voyah har, sandt for dyden, heller ikke solgt mange af den store bil. Ved indgangen til maj måned var der indregisteret blot 37 eksemplarer herhjemme. Heraf må en rimelig del være demomodeller, der står hos forhandlerne. Her er et kort over forhandlere, hvor Voyah Free kan prøvekøres.

Voyah Free er i øvrigt udstyret med et kolossalt batteri på hele 106 kW. Det giver den en estimeret rækkevidde på 500 kilometer. Lynopladning kan klares med op til 100 kW DC. Bilen kan, trods størrelsen, accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 4,4 sekunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.