×
Viaplay

Klovn-Casper rykker til Norge

En række #metoo-sager har gjort komikeren Casper Christensen så upopulær i Danmark, at han nødtvungent flygter til Norge. I nye serie, forstås.

Casper Christensen er blevet ramt af en stribe dårlige #metoo-sager, der har gjort ham til persona non grata i dansk showbiz – og derfor forsøger han lykken i Norge. Sådan er præmissen for serien Undskyld, Norge, der får premiere på Viaplay og TV3 i slutningen af august måned. Serien har været længe undervejs – vi fortalte om den allerede i december måned – men nu kan du endelig se den første teaser-trailer.

‘Undskyld, Norge’ er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mockumentary, hvor vi følger Caspers desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit eget talkshow i Norge. Casper Christensen har selv skrevet serien og ligesom i Klovn er det hans alter ego, komikeren Casper Christensen, der har hovedrollen.

– Karakteren Casper i Undskyld, Norge er beslægtet med Casper-figuren fra Klovn – han er bare meget mere vanvittig og skruppelløs! Det er derfor serien hedder Undskyld, Norge, for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på, fortæller Casper Christensen i en pressemeddelelse fra Nent Group.

Norske skuespillere

Ud over Casper Christensen byder serien også på en række kendte norske ansigter. Blandt andre hotelkongen Petter Stordalen, komiker Morten Ramm, skuespiller Ulrikke Falch (SKAM) og party-kongen Sverre Goldenheim. De bliver alle involveret i komikerens desperate jagt på succes og forventeligt nok, er det ikke alle nordmænd, der er lige begejstrede for den selvcentrerede dansker.

Serien består af otte episoder à 22 minutter og får premiere den 26. august klokken 22.00 på Viaplay og TV3. Se traileren øverst.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.