×
StreamingViaplay

Viaplay er klar med ny serie med Casper Christensen i hovedrollen: Casper Erobrer Norge

Casper Christensen tager til Norge i ny Viaplay mockumentary

Det sidste afsnit af Klovn er knap vist på TV2 før Casper Christensen igen er igang med et nyt projekt. Denne gang dog ikke på Zulu, men for Viaplay og TV3. Serien får premiere engang i løbet af 2019, og optagelserne er først lige overstået i Norge.

Ifølge Casper selv er serien ikke en ny “Klovn”, men har sin egen fortælling, hvor det er lykkedes at få mange norske berømtheder med på Caspers eventyr i nabolandet.

– Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til Klovn, hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen, siger Casper Christensen.

Godt at indspille i Norge

Det er første gang Casper er på optagelser i Norge, og komikeren sender stor ros i nordmændenes retning.

– Det har været enormt sjovt at indspille en serie i Norge. Grundlæggende er der ikke den store forskel på at indspille i Danmark og i Norge, men jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for, siger Casper Christensen.

Serien er skrevet af Casper Christensen og produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. Casper Erobrer Norge kommer til at bestå af otte episoder á 22 minutter. Serien forventes at få premiere på TV3 og Viaplay i 2019.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.