×
TophistorieTV 2 Play

Klovn sæson 9 lander til juli

Frank og Casper vender tilbage i Klovn sæson 9, der får premiere på TV 2 Play den 17. juli. Her er den første trailer.

Godt nyt til alle os, der elsker Klovn, for Sæson 9 får premiere den 17. juli på TV 2 Play, fortæller kanalen i en pressemeddelelse. De har også frigivet det første klip fra sæsonen; det kan ses længere nede på siden.

Denne niende sæson består af otte nye afsnit. Den har fået titlen Senfølger – og refererer Franks liv, der er blevet til “en lang række af senfølger – altså konsekvenserne af hans handlinger”.

–Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det, siger Casper Christensen og Frank Hvam i pressemeddelelsen.

Også i Klovn sæson 9 medvirker en række kendisser. Deriblandt forsker og eventyrer Eske Willerslev, tidligere finansminister Bjarne Corydon, tv-producent Anders Breinholt, musiker Simon Kvamm og tv-værten Sofie Linde.

I traileren herunder lægger Frank sig ud med skuespiller Magnus Millang på tennisbanen … 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.