×
StreamingTophistorieTV 2 Play

Klovn sæson 9 – se episodelisten

Snart har Klovn sæson 9 premiere på TV 2 Play. Nu kan du få en forsmag på pinlighederne og de mange kendte medvirkende.

Forleden kunne TV 2 løfte sløret for premieren på niende sæson af hitserien Klovn. Sæsonen har premiere på TV 2 PLAY søndag 17. juli. Som det er vanen tro, så består Klovn af en perlerække af kendte, der spiller (versioner af) dem selv og i en række billeder har TV 2 løftet sløret for hvem vi kan møde denne gang. Klovn sæson 9 består af otte afsnit og har fået titlen ‘Senfølger’.

– Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det, siger Casper Christensen og Frank Hvam og griner.

I den nye sæson møder vi som vanligt en lang række kendisser i gæsteroller, blandt andre Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Simon Kvamm, Sofie Linde og mange flere.

Foto: Jes Larsen/TV 2

Klovn er en TV 2 Play-succes

I sommeren 2021 havde ottende sæson premiere. På TV 2s streamingtjeneste var det kun Badehotellet sæson 9 som blev set af flere. Hvilket TV 2 executive producer Pernille Bech Christensen naturligvis er glad for.

– ‘Klovn’ er nok det tætteste, vi kommer på en dansk udgave af den amerikanske komedieserie ‘Venner’. Man kan altid se et afsnit mere af ‘Klovn’ og få endnu et grin, for serien har ikke nogen udløbsdato. Og man kan grine af det alene eller sammen med familien, for der er noget sjovt for alle aldre. Derfor er det også skønt at kunne tilbyde danskerne endnu en sæson på TV 2 PLAY.

Episodeliste – Klovn sæson 9

EPISODE 1: DE RØDE BUKSER

Foto: Per Arnesen/TV 2

Revisor-Kurt overbeviser Frank og Casper om at investere i en luksus-yacht. Det skal dog vise sig at være en tvivlsom idé.

EPISODE 2: FREDERIKSBERG-FLISEN

Nikolaj Stokholm og Mads Knarreborg i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Endelig er det lykkedes Frank at blive nomineret til at få en teaterflise på Frederiksberg Allé. Han sætter Mia til at hjælpe med at fedte de rigtige steder. Endnu engang går tingene dog ikke helt, som Frank forventede.

EPISODE 3: PORTRÆT AF EN TENNISKLUB

Jimmy (Jimmy Bøjgaard), Magnus (Magnus Millang), Frank (Frank Hvam) og Casper (Casper Christensen) i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank bruger alle kneb for at vinde den årlige tennisturnering. Som sædvanligt rammer Franks snedige planer mest ham selv.

EPISODE 4: ALTER EGO

Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank skal til gymnasie-reunion-fest. Han vil gerne fremstå succesfuld, særligt over for sit gymnasie-crush Rikke. Casper bliver opsøgt af en kvindelig stalker på privatadressen, som opfører sig truende, og CC ender med at tage med Frank til fest. Casper er dog forvist til at vente i bilen, så han ikke overshiner Frank. Men sådan går det ikke.

EPISODE 5: DARWINS KONTOR

Mia (Mia Lyhne), Frank (Frank Hvam) og Eske Willerslev i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank føler sig særligt udvalgt til at deltage i et forskningsprojekt, som Eske Willerslev lidt tilfældigt får inviteret ham med til. Franks forventning til sin position i projektet viser sig hurtigt at være stærkt fejlvurderet.

EPISODE 6: FOLKEMØDET

Bjarne Corydon og Casper (Casper Christensen) i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank soler sig i, at han skal holde klimatale til folkemødet på Bornholm. Desværre stjæler Bjarne Corydon al opmærksomhed efter en heltemodig redningsaktion. Frank gør sit bedste for at få vendt fokus fra Corydon til sig selv. Det går ikke så godt.

EPISODE 7: MIAS FEDE FERIE

Mia (Mia Lyhne) og Poul Krebs i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank, Casper, Mia og Fnug tager på par-tur til Hornbæk. Mia vil helst hygge med Frank, som kæmper med at få opladt sin el-bil, og Casper må smerteligt erkende, at Fnug er ung og har mange unge venner i området. Alligevel prøver alle at hænge på Fnug og hendes gamle slæng og leve lidt ”on the edge”, men det kommer der ikke noget godt ud af!

EPISODE 8: VENSTRETRICKET

Søren Pind, Frank Hvam, Anders Breinholt, Casper Christensen, Simon Kvamm og Christian Østergaard Sørensen i ‘Klovn’ 9. Foto: Per Arnesen/TV 2

Frank får lov til at komme med i CC’s mandegruppe, hvor der tales alvorlige følelser af eksistentiel karakter. Mia har voldsomme problemer med overgangsalder-symptomer. Hverken i mandegruppen eller hjemme hos Mia er Frank i stand til at forholde sig til meget andet end sine egne “problemer” med pakkeposten. CC, Søren Pind og resten af mandegruppen er derudover i stor konflikt om, hvem der har hævd på “venstretricket”.

Klovn sæson 9 er instrueret af Mikkel Nørgaard (E1, E2, E4, E5, E6, E8) og Casper Christensen (E3, E7). Manuskripterne er ligesom i sæson 8 skrevet af Casper Christensen, Frank Hvam og Neel Feldstedt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.