×
Streaming

Kunstig intelligens udvælger den næste James Bond

Ifølge kunstig intelligens vil skuespilleren Henry Cavill være den bedste skuespiller til at bære arven videre efter Daniel Craig.

Når No Time To Die får premiere til november bliver det sidste gang, vi får Daniel Craig at se i rollen som den populære agent 007. Spekulationerne om, hvem som skal erstatte ham, er allerede i gang – og ifølge en specielt udviklet kunstig intelligens, bør det blive Superman-skuespilleren Henry Cavill. 

Den kunstige intelligens er trænet af firmaet Largo, der har skabt et ”DNA fodspor” af James Bond-figuren og fik den kunstige intelligens til at sammenligne med et lignende ”DNA fodspor” af eksisterende skuespillere. AI’en brugte også en afvejning af publikums reaktion ved krydssammenligning af dataene mod historiske film, skriver Largo i en pressemeddelelse.

Resultatet blev altså, at Henry Cavill vil kunne trække flest publikummer i biografen. I hvert fald, hvis 007 skal spilles af en brite. Alternativt vil skuespilleren Karl Urban (Star Trek, Ringenes Herre) være et endnu bedre valg, mener computeren. Og skal 007 spilles af en kvinde, bør det blive Gina Carano (The Mandalorian).

Ja, faktisk vil de tre nævnte skuespillere alle gøre det bedre end den nuværende Bond, Daniel Craig, mener maskinen.

En ting er dog bekymrende. Den kunstige intelligens blev også bedt om at kåre den bedste Bond-skuespiller ud fra en række parametre – og den endte med at kåre Roger Moore, mens Sean Connery måtte nøjes med en tredjeplads efter … Pierce Brosnan. Noget er helt galt. Det afspejles også i, at den placerer Will Smith som det tredjebedste bud på James Bond. Will Smith!

Her er computerens forslag …

Britisk James Bond:

 1. Henry Cavill (92,3%)
 2. Richard Armitage (92,0%)
 3. Idris Elba (90,9%)
 4. Charlie Hunnam (88,6%)
 5. Daniel Craig (88,6%)

Bedste James Bond overordnet:

 1. Karl Urban (96,7%)
 2. Chris Evans (93,9%)
 3. Will Smith (92,2%)

Kvindelig James Bond:

 1. Gina Carano (97,3%)
 2. Katee Sackhoff (94,4%)
 3. Angelina Jolie (94,2%)
 4. Mila Jovovich (93,1%)
 5. Carrie Anne Moss (92,9%)

Bedste Bond nogensinde:

 1. Roger Moore (91,8%)
 2. Pierce Brosnan (90,8%)
 3. Sean Connery (90,3%)
 4. Timothy Dalton (88,5%)

Hvorfor Daniel Craig og George Lazenby ikke er inkluderet på all-time-listen oplyses ikke.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.