Fremtidens Hjem

Lifx opruster voldsomt mod Philips Hue

Lifx har sækken fuld af nye produkter, der skal give Philips Hue kam til håret i kampen om hjemmets intelligente belysning.

Med en stribe nye pærer, et helt nyt fysisk kontrolpanel og et alternativ til Ambilight lægger Lifx i kakkelovnen til kamp mod konkurrenterne Philips Hue og IKEA Trådfri.

Vi har tidligere anmeldt Lifx-systemet af intelligent belysning. Her er en liste over nyhederne, der præsenteres på årets CES-messe:

Lifx Filament White

Vintage-pærer med hygge-effekt er blevet svært populære. På CES lancerer Lifx ST64 Teardrop (der efterfølges af G95 Globe) med LED-stave. Lifx lancerer henholdsvis en røget, en ravfarvet og en gennemsigtig glas-version. Pærerne sælges som singles i varm hvid, 2700 K. De glødepære-lignende pærer er bygget med samme teknologi som resten af Lifx-sortimentet og understøtter alle stemmeassistenter, cloud-forbindelse og fjernkontrol til at tænde/afbryde samt til at justere lysstyrken.

Lifx Filament.

Lifx Switch

Dette nye kontrolpanel med fire kontakter er, ifølge Lifx, en “banebrydende nyhed i smart LED-lys verdenen”. Produktet er skabt til at kunne styre “hele hjemmet” og kan dermed tilkobles og kontrollere flere pærer samtidig. Faktisk kan Lifx Switch også kontrollere ikke-forbundne pærer, idet den har et indbygget Lifx Control Module, der takket være cloud-forbindelse giver mulighed for planlægning, stemmestyring med mere.

Switch kommer i butikkerne til foråret til en vejledende udsalgspris på 120 dollars – 800 kroner inden danske skatter og afgifter.

Lifx Switch.

Lifx Z TV 360 Kit + Lifx Z Gamer Kit

Lifx har også et alternativ til Hue Sync Box og Ambilight. Som en tilføjelse til “Z”-serien, der består af Lifx LED-strips, lanceres Z TV 360˚ Kit og Z Gamer Kit, der er designet til at klæbe fast bag på tv’er og skærme. 360˚ Kit inkluderer hjørne-samlinger og LED-strips i tilpasset længde, der kan følge tv’ets kanter. Z TV, der blev lanceret i 2019, bestod af en enkelt strip på 1 meter, der kunne placeres horisontalt bag tv’et. Begge produkter kommer i handelen i løbet af foråret til priser på 100 dollars (Z TV 360) og 70 dollars (Z Gamer Kit).

Lifx Z TV 360.

Lifx Candle White To Warm

Lifx Candle White to Warm er en justerbar hvid udgave i Candle-serien og en tilføjelse til den tidligere lancerede Lifx Candle Color. Med Lifx-app’en eller en af de populære stemmestyrings-tjenester kan man justere lyset fra kølig hvid til varm hvid ligesom i Lifx Mini Day & Dusk-produktet. I butikkerne til foråret til 30 dollars (200 kroner).

Lifx Candle White to Warm.

Lifx App 4.0

Med udgangspunkt i forbrugerundersøgelser og -feedback har Lifx opdateret sin app, så den er “designet til at reducere antallet af trin fra ét sted til et andet – og til at ændre fokus fra din telefon til dit hjem”. Appen frigives i midten ja januar måned.

Lifx App 4.0.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.