×
Amazon PrimeStreamingTophistorie

Lovende trailer for Fallout tv-serien

Med en måned til premieren har Amazon Prime lanceret en særdeles lovende trailer til Fallout tv-serien, der bygger på spillet af samme navn.

Serier og film, baseret på populære computerspil, er i årenes løb blevet lanceret med meget svingende succes. Vi nævner i flæng The Last Of us, The Witcher, Doom, World of WarcraftHalo og Resident Evil. Om en måned er der premiere på en ny, nemlig Fallout, og Amazon Prime har lige udgivet en lovende trailer.

Fallout-universet har mere end 25 år på bagen og tv-serien er skabt af Jonathan Nolan, der tidligere har lavet Westworld.

Amazon Prime beskriver handlingen således:

“200 år efter apokalypsen tvinges de blide beboere i luksuriøse Fallout-siloer til at vende tilbage til det stråleskadede helvedeslandskab, som deres forfædre efterlod – og er chokerede over at opdage et utroligt komplekst, mærkeligt og meget voldeligt univers, der venter på dem.”

Serien har premiere den 11. april, men herunder kan du nyde traileren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.