×
Paramount+Tophistorie

Madonna-verdenspremiere på Paramount+

Madonna-dokumentarfilmen, Madame X, får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+ 8. oktober i Danmark. Samme dag som den har premiere i USA.

Paramount+ og MTV Entertainment Studios har i dag offentliggjort, at verdensstjernen Madonnas dokumentarfilm, Madame X, får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+ den 8. oktober i Danmark – samme dag som den har premiere i USA. Dokumentaren er filmet i Lissabon i Portugal, og giver “et sjældent indblik i popikonets forrygende tour, der er blevet hyldet af fans over hele verden”.

Madame X er også titlen på Madonnas 14. studiealbum. Liveshowet og filmen præsenterer både nye numre og tidligere hits og er skabt i Lissabons sydende kultur som en hyldest til den multi-kultur, Madonna selv elsker. Madame X er samtidig navnet på Madonnas frygtløse persona, en hemmelig agent, der rejser verden rundt for at kæmpe for frihed og bringe lys ind i verdens mørke afkroge.

– At dele min vision med et globalt publikum har været meget meningsfuldt for mig. Muligheden for at bringe alle de optrædendes artisteri og showets budskab ud til et bredere publikum, kommer på et tidspunkt, hvor musik i den grad er nødvendig for at minde os alle om, at vi er én samlet menneskehed, siger Madonna selv om showet og filmen.

Madame X-showet har hele 48 artister på scenen – blandt andre Madonnas børn samt musikere og dansere fra hele verden. Og ikke mindst det 100 procent kvindelige band, Orquestra Batukadeiras, der blandt andet fremfører en musikstil skabt i Cape Verde.

“Madonna er uden tvivl verdens største superstar, der aldrig stopper med at skubbe til grænserne og skabe nye rammer for popkulturen. Hun og MTV har en lang historie sammen, og vi er utrolig glade for at fortsætte vores samarbejde globalt med denne verdenspremiere på Madame X på Paramount+ i oktober,” siger Bruce Gillmer, Chief Content Officer, Music, Paramount+ og President of Music, Music Talent, Programming & Events, ViacomCBS.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.