×
Gaming

MSI er klar med tre nye skærme

MSI udvider sortimentet af skærme og lancerer tre nye buede skærme i to forskellige størrelser til gaming

MSI udvider skærme sortimentet og lancerer tre nye buede skærme i to forskellige størrelser til gaming. Der er tale om 24″ Optix MAG24C, 27″ Optix MAG27C og 27″ Optix MAG27CQ.

Alle tre modeller har et buet VA panel med en 1800R krumning. VA paneler er ikke kendt for at have en hurtig responstid, men det er lykkedes MSI at skabe skærmene med en responstid på 1ms og 144Hz for den mest flydende spiloplevelse.

MSI fortæller desuden, at skærmene er optimeret til at reducere belastningen for øjnene ved længere tids gaming. Til dette formål har skærmene MSI’s antiflimmer teknologi og mindre blåt lys.

Skærmene er næsten ens

Både MAG24C og MAG27C ligner hinanden meget. De har en opløsning på 1920*1080, og begge skærme har 110 procent dækning af RGB. Derudover har  de 178 graders betragtningsvinkler – både horisontalt og vertikalt og en kontrast radius på 3000:1.

Af de her tre skærme er MAG27CQ flagskibet med en højere opløsning på 2560*1440. Derudover har den de samme specifikationer som de andre to skærme. Alle modellerne kommer med FreeSync support.

MAG24C og MAG27C er tilgængelige på amazon til henholdsvis 235$ og 290$. Der er endnu ikke en klar udmelding fra MSI om, hvornår MAG27CQ kan købes, og hvad den kommer til at koste.

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.