×
ElbilerTophistorie

Tesla lægger an til ‘episk’ strategiændring

Elon Musk arbejder i disse dage på Tesla Master Plan 4 og den bliver 'episk' hævder han på sit eget sociale medie.

Tesla har aldrig lagt skjul på deres strategi. Tværtimod har den været ganske offentlig lige siden Elon Musk i 20006 offentliggjorde den første såkaldte Master Plan. Siden da er den blevet revideret og udvidet flere gang – og i disse uger arbejder Musk på den fjerde af slagsen. En plan, som han lover vil blive ‘episk’.

Han afslører ikke, hvad planen vil indeholde. Men om mindre end to måneder vil han præsentere sine planer for en selvkørende robotaxi. Under Teslas seneste generalforsamling afslørede Musk også, at der er tre nye modeller på vej. Hvoraf robotaxaen formodes at være den ene.

En anden er sandsynligvis den mytiske Model 2, der først blev rygtet slagtet, men som Musk siden bekræftede. Under den seneste regnskabsfremlæggelse fortalte han, at virksomheden allerede i begyndelsen af ​​2025 kan begynde at bygge en “ny, billigere bilmodel”.

Den første Master Plan fra 2006 beskrev, hvordan Tesla ville lave en dyr bil, der skulle finansiere en billigere model. Set i bakspejlet ved vi, at Roadster førte til Model S, der så igen første til Model 3.

I den næste strategiplan fra 2016 beskrev Musk Tesla Semi, Model Y og Cybertruck. Og sidste år kom Master Plan 3, der fokuserede på, hvordan verden kunne blive uafhængig af fossile brændstoffer.

Læs også: Tesla Model 2 er ikke død, men bliver ikke så billig som ventet.

Nu kan gætterierne om, hvad den næste Master Plan indeholder så starte. Med sin udmeldding på X har Musk i dn grad skruet forventningerne op …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.