×
DRNetflix

Netflix giver DR streaming-baghjul

Der er flere danskere, der streamer fra Netflix end fra DR. Det viser en ny undersøgelse, der er foretaget af analysefirmaet YouGov. Hele 42 procent af danskerne – altså næsten halvdelen – streamer fra Netflix. For DR er tallet 35 procent.

Ikke overraskende er det de yngre danskere, der er mest pjattede med streaming. Mens ni ud af ti danskere mellem 50-74 år svarer, at ser traditionelt flow-tv, så foretrækker 45 procent af de 15-49-årige at streame i stedet.

Netflix er kongen

Med sin 42 procent er Netflix den ukronede streaming-konge herhjemme. DR er nummer to, mens Viaplay ligger nummer fire med 19 procent. “Kun” 18 procent streamer fra HBO Nordic.

Helt slemt ser det ud for SF Anytime, Google Video og Amazon Video, som danskerne endnu ikke har fået øjnene op for. Kun 1-2 procent streamer fra en af de tre tjenester.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1007 CAWI-interview med danskere i alderen 15-74 år, i perioden 28. juni – 03. juli 2017.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.