fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Nu kan du få AirPlay 2 multirum på din iPhone

Apple har frigivet iOS 11.4 med AirPlay 2 multirum og iCloud-Beskeder.

Der er langt om længe lukket op for multirumsmusik på din iPhone og din iPad. Apple frigav i aftes den seneste inkarnation af iOS-styresystemet, iOS 11.4, og med det en række længe ventede funktioner, der blev vist frem allerede for knapt et år siden. Ud over AirPlay 2 er det blandt andet muligheden for at lave backup af alle Beskeder i iCloud.

AirPlay 2 blev vist frem på WWDC i juni sidste år og skulle oprindeligt have været lanceret sammen med Apples HomePod-højttalere, så de kunne udnytte både multirums- og stereoopsætning. Men hvor HomePod blev lanceret i februar, så er AirPlay 2 gentagende gange blevet udskudt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Multirum på tværs

Men det er ikke bare Apples egne højttaler, der får glæde af AirPlay 2. En lang række producenter som B&O Play, Libratone, B&W, Denon og Sonos har meddelt, at de vil understøtte standarden, så de kan indgå multirumssystemer på tværs. Sonos har endda lovet, at Sonos One, som vi har anmeldt her, vil blive opdateret, så du kan stemmestyre musikken via Siri.

Ud over AirPlay har Apple også åbnet for muligheden for at gemme Beskeder i iCloud, så du ikke behøver at lave en fuld gendanning for at hente en backup af dine beskeder.

Du kan læse meget mere om AirPlay 2 og mulighederne i vores feature-artikel AirPlay 2: Hvad er det og hvad kan det gøre for dig.

Du får AirPlay 2 ved at installere den seneste opdatering til iOS (Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering).

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button