fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Nye Apple AirPods er lige på trapperne

Apple er næsten klar med en ny version af deres ekstremt populære AirPods - eventuelt en billigere AirPods Pro "light" udgave

På trods af coronakrisen har Apple stadig travlt med at sende nye produkter på gaden. For ca. en måned siden var det en ny iPad Pro og MacBook Air, og i sidste uge en ny iPhone SE. Og nu går rygterne på, at der også er nye MacBook Pro’er på vej – og, måske vigtigst for rigtigt mange – nye AirPods.

Forsinket på grund af corona

De nye hovedtelefoner skulle egentlig have været lanceret på det, der nok var beregnet til at være et ganske omfattende event tilbage i marts, hvor de ville have lanceret alle de nye produkter. I stedet er det altså blevet til drypvise lanceringer hen over marts og april. Og nu er tiden så kommet til nye AirPods.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er den efterhånden anerkendte (og ofte korrekte) leaker Jon Prosser, der er ret sikker i sin sag – og ifølge ham er hovedtelefonerne klar til at blive lanceret:

Hvilke AirPods?

Eftersom AirPods Pro endnu ikke er ret gamle, er det formentlig ikke den produktkategori, der får en overhaling. I stedet peger rygterne på, at der kunne være tale om en “light” udgave af Pro, eller en opdatering af de “almindelige” AirPods. Det mest realistiske er, at det er en billigere udgave af Pro, en AirPods Pro Light, måske (omend det ville være meget lidt “Apple” at kalde dem det.) Der er også flere rygter, der peger på, at Apple lancerer et såkaldt “overear” headset.

De seneste lanceringer er blevet sendt på gaden via pressemeddelelser og virtuelle presseevents, og det samme bliver sikkert tilfældet for de nye AirPods og den nye MacBook Pro.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button