×
Fremtidens Hjem

Nye Hey Google-produkter til det intelligente hjem

Google har meddelt, at de afholder et ’Hey Google’-event med nyheder til det intelligente hjem næste onsdag. Nye produkter forventes.

Google afholder på mandag den 8. juli et virtuelt event for udviklere og andre nysgerrige. Det meddeler firmaet i et blogindlæg. Under eventet vil der blive vist ”nye og kommende funktioner til det intelligente hjem,” loves det. Og da eventet hedder Works With “Hey Google” Smart Home Summit, er der lagt i kakkelovnen til interessante Google Assistant-nyheder.

Eventet vil vare 45 minutter og blive præsenteret af Michele Turner, der er top-høvding inden for Google-afdelingen Smart Home Ecosystem. Selv om eventet vil være rettet mod udviklere, så har det ikke tidligere afholdt Google fra at præsentere ny hardware også. Google skriver da også, at de vil bruge eventet til at “dele vores nylige smarte hjemmeproduktinitiativer”.

“Hey Google” Smart Home Summit vil som nævnt være et virtuelt event, der sendes via video til alle tilmeldte. Det er gratis at tilmelde sig, og det kan gøres her. Så vidt undertegnede kan regne ud, starter eventet klokken 19.00 dansk tid.

Googles Smart Home-afdeling har haft et travlt år siden de indlemmede Nest i porteføljen sidste år. Herhjemme har vi fået Nest Mini (læs anmeldelsen her) og Nest Wifi (anmeldelse her), mens andre lande også har fået et nyt smart display med navnet Nest Hub Max. Herhjemme kan vi endnu ikke (officielt) købe Max-udgaven, men må nøjes med 7-tommer udgaven.

I januar måned præsenterede afdelingen også en helt stribe nye funktioner til Google Assistant.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.