Fremtidens HjemTophistorie

Apple har nye smarthome-enheder på vej

Apple arbejder på en stribe af produkter til det intelligente hjem. Et af disse er beregnet til at styre HomeKit og håndtere FaceTime-opkald.

I går lancerede Apple anden generation af sin HomePod højttaler. Men ifølge Bloombergs Mark Gurman er der masser af nye smarthome-enheder på vej fra Apple. Han skriver, at Apple arbejder på en “hel stribe” produkter, heriblandt nye skærme og en hurtigere Apple TV set-top-boks.

Men det mest interessante af disse nye produkter er “i det væsentlige en low-end iPad”, der er beregnet til at styre HomeKit og håndtere FaceTime-opkald.

Denne iPad-lignende enhed vil angiveligt være starten på Apples ekspansion dybere ind i det intelligente hjem. Bloomberg skriver, at enheden er designet, så den kan monteres på vægge, så den er nem at komme til. Bloomberg skriver:

“Apples indtog i det smarte hjem vil starte med et tablet-produkt – i det væsentlige en low-end iPad – der kan styre ting som termostater og lys, vise video og håndtere FaceTime-chat. Produktet kan monteres på vægge eller andre steder ved hjælp af magnetiske anordninger, hvilket gør det mere en hjemmegadget end en almindelig iPad.”

Læs også: 6 ting du skal vide om Apple HomePod.

Sidst arbejder Apple også fortsat på en enhed, der vil kombinere Apple TV, en HomePod og et Facetime-kamera i en enkelt enhed. Dette projekt har “lidt tilbageslag,” siger Bloomberg, men arbejdet er “stadig i gang”. Apple havde håbet at frigive det i år, men “timingen er skredet”.

Dette produkt kunne være den avancerede Homepod-højttaler, der dukkede op i rygter for snart to år siden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.