Elbiler

Opel afslører elektrisk Corsa-e med 300 km rækkevidde

Efter at billeder lækkede på nettet, har Opel valgt at vise detaljer om sin elektriske Corsa-e, der lanceres officielt i næste måned.

Opel har hevet lagenet af sin første elektriske udgave af Corsa, den nye Opel Corsa-e. Og hvis du synes at den minder bare en lille smule om Peugeot e-208 er du ikke helt galt afmarcheret; ligesom Peugeot er Opel en del af Groupe PSA, så de to biler deler e-CMP-platformen.

Corsa-e er udstyret med et 50kWh-batteri og Opel hævder, at den har en rækkevide på 330 kilometer på en opladning (efter WTLP-standarden). Søstermærket Vauxhall, der også producerer bilen, hævder desuden, at rækkevidden kan udvides med op til 40 procent i såkaldt Eco-mode. En 30-minutters opladning giver batteriet 80 procent kapacitet og batteriet har otte års garanti. 

Opel Corsa-e producerer op til 136 hestekræfter og har tre køretilstande; normal, Eco og Sport. Bilen kan accelerere fra 0 til 50 km/t på 2,8 sekunder og fra 0 til 100 km/t på 8,1 sekunder oplyses det. I kabinen har chaufføren adgang til en trykfølsom skærm på enten 7 eller 10 tommer til at betjene bilens funktioner.

Apropos opladning, er Corsa-e udstyret med en række forskellige muligheder, såsom kabel, vægboks og høj-hastighedsopladning. Opladningen kan monitoreres via en app som leveres af Opel. Firmaet lover også, at bilen vil være udstyret med diverse driver-assist-systemer – uden at de kommer nærmere ind på hvilke. Opel har heller ikke oplyst prisen. Vi får sandsynligvis meget mere at vide om bilen den 4. juni, hvor bilen har officiel verdenspremiere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.