Gaming

Påstået billede af Xbox Series X viser konsollens stik

Et lækket billede, der måske, måske ikke er af den kommende Xbox Series X, antyder, at Microsoft dropper al tv-funktionalitet.

Microsoft fjerner måske alle spor af den fejlslagne satsning på at køre tv-indhold gennem Xbox-konsollen. Et lækket bilede af den kommende Xbox Series X, der skal konkurrere mod PlayStation 5 til efteråret, viser række af stik på konsollen – og forgængerens HDMI-indgang mangler.

Billedet er lagt på Twitter af brugeren ”Doug – Xbox Series X” og er siden blevet bekræftet af websitet Thurrott, der hævder at have set prototypen med egne øjne.

Billedet viser bagsiden af Xbox Series X (der er også et mindre interessant billede af fronten) med to USB-A, en enkelt HDMI-udgang, en optisk lydudgang, Ethernet og strømstik. Der er også et mystisk rektangulært stik, som Thurrott hævder er til diagnosticering og reparation. Selve konsollen er udstyret med et serienummer og et klistermærke med ”Xbox Product Name Placeholder”.

Selv hvis billederne er autentiske, er det dog ikke mejslet i sten, at dette bliver konsollens bestykning. Det er mere end muligt at Microsoft inden lanceringen i efteråret vil ændre designet på prototypen. Interessant er det dog, at prototypens manglende HDMI-indgang antyder, at Microsoft trækker sig helt tilbage fra integrationen af tv-kanaler – noget der var en af Xbox One konsollens  helt store salgsargumenter.

Microsoft afslørede navnet på Xbox Series X i december måned. Konsollen blev vist frem på Game Awards og den ligner noget mere en computer, end vi har været vant til fra Xbox. Maskinen vil blive drevet af en specialdesignet processor fra AMD og den vil understøtte gaming i 8K-opløsning med op til 120 billeder i sekundet.

I USA kommer konsollen på hylderne, så den er klar til julehandlen, men det vides ikke om den vil ramme Danmark samtidig eller – mere sandsynligt – først komme til vores breddegrader på et senere tidspunit i løbet af 2021.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.