GadgetsTophistorie

Rygte: iPhone 15 bliver knapløs

Et nyt rygte peger på at iPhone 15, foruden aflivningen af Lightning-stikket, også vil lanceres uden fysiske knapper.

Forleden kunne vi fortælle at iPhone 15 bliver første telefon fra Apple med USB-C. Et nyt rygte peger på, at det ikke bliver eneste nyhed relateret til det fysiske ydre. Ifølge den velinformerede Kuo, så har Apple planer om fjerne de fysiske knapper på Pro-modellerne.

I stedet skal de erstattes af områder med haptisk feedback, så det vil føles som en knap, der bliver klikket på. Den funktionalitet kender man allerede fra trackpads på MacBooks, som reelt ikke bevæger sig, selvom det føles sådan. Det samme gælder Hjem-knappen på iPhone 7, 8 og SE.

Han skriver endvidere, at det forventes at flere Android-producenter går samme vej. Uden dog at nævne hvilke der er tale om.

Fjernelsen af de fysiske knapper på iPhone 15 giver en række åbenlyse fordele, når det kommer til muligheden for at sikre en høj vandtæthed. Der er ganske enkelt færre områder, hvor vandet kan trænge ind.

Det forventes at iPhone 15 lanceres til september næste år, såfremt Apple følger den sædvanlige rutine. Ifølge Kuo, bliver tilføjelsen af USB-C og fjernelsen af knapperne, de primære nyheder på den kommende model. iPhone 14 Pro er netop udkommet herhjemme og her var der udseendesmæssigt ikke de store nyheder at finde.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.