×
Gadgets

Samsung Galaxy Z Flip vist frem under Oscar-uddelingen

To dage inden den officielle lancering viste Samsung sin Galaxy Z Flip frem i en reklame under Oscar-showet natten til mandag.

Egentlig skal den først lanceres under Galaxy Unpacked-eventet på tirsdag, men Samsung smugstartede og viste en reklame for sin Galaxy Z Flip allerede natten til søndag, under Oscar-showet.

Uden at navngive telefonen i reklamen bekræftede den alligevel væsentlige rygter om telefonen, der bliver Samsungs andet forsøg på at lave en model med foldbar skærm; blandt andet design og visse funktioner.

I reklamen vises Galaxy Z Fold både i åben og lukket tilstand, ligesom Samsung når at forklare, at “folder på skærmen er helt normalt”. En kvik bruger har optaget reklamen og lagt den på Twitter:

Reklamen Bekræfter blandt andet en ydre 1-tommer skærm, der lyser op, når der kommer beskeder og indgående opkald. Videoopkald via Google Duo spiller også en væsentlig rolle i videoen.

I modsætning til Samsung første foldbare telefon, Galaxy Fold, vil Galaxy Z Flip bøje på den korte led – og minder dermed i type om Motorola Razr, der er på vej ud i butikkerne. Samsung vil officielt præsentere både Z Flip og den nye Galaxy S20-familie under et Galaxy Unpacked-event i morgen, tirsdag.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.