Netflix

Se teaseren til den første danske Netflix-produktion The Rain

Tivoli og Rådhuspladsen i København er locations i den første danske Netflix-produktion nogensinde – og de ser ikke specielt hyggelige ud, skulle vi hilse og sige. Se selv teaseren til serien, The Rain, der netop er levet lanceret i dag, eller billederne herunder.

The Rain er ifølge Netflix en postapokalyptisk serie om universelle temaer som coming of age, den første kærlighed, jalousi og overlevelse. Serien får premiere på streamingtjenesten i løbet af foråret.

The Rain
Vesterbrogade og Tivoli, som du aldrig har set dem før …

Skandinaviens befolkning næsten udslettet

Historien begynder seks år efter at en virus har udslettet størstedelen af Skandinaviens befolkning. Et søskendepar tilslutter sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. Netflix skriver i sin pressemeddelelse:

“Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt. Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?”

The Rain
… og Rådhuspladsen ser ikke mindre uhyggelig ud. I det mindste er Metroen bygget færdig …

Kendte ansigter

The Rain er skrevet af Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag) og på rollelisten er blandt andre Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen), Angela Bundalovic (Blodsøstre) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab).

Ved et arrangement i Berlin for nyligt fortalte Netflix til iNPUT, at de fremover vil satse endnu mere på lokale produktioner, og The Rain kommer da også i forlængelse af den tyske – og i øvrigt ganske fortrinlige – serie Dark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.