Netflix

Se teaseren til den første danske Netflix-produktion The Rain

Tivoli og Rådhuspladsen i København er locations i den første danske Netflix-produktion nogensinde – og de ser ikke specielt hyggelige ud, skulle vi hilse og sige. Se selv teaseren til serien, The Rain, der netop er levet lanceret i dag, eller billederne herunder.

The Rain er ifølge Netflix en postapokalyptisk serie om universelle temaer som coming of age, den første kærlighed, jalousi og overlevelse. Serien får premiere på streamingtjenesten i løbet af foråret.

The Rain
Vesterbrogade og Tivoli, som du aldrig har set dem før …

Skandinaviens befolkning næsten udslettet

Historien begynder seks år efter at en virus har udslettet størstedelen af Skandinaviens befolkning. Et søskendepar tilslutter sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. Netflix skriver i sin pressemeddelelse:

“Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt. Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?”

The Rain
… og Rådhuspladsen ser ikke mindre uhyggelig ud. I det mindste er Metroen bygget færdig …

Kendte ansigter

The Rain er skrevet af Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag) og på rollelisten er blandt andre Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen), Angela Bundalovic (Blodsøstre) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab).

Ved et arrangement i Berlin for nyligt fortalte Netflix til iNPUT, at de fremover vil satse endnu mere på lokale produktioner, og The Rain kommer da også i forlængelse af den tyske – og i øvrigt ganske fortrinlige – serie Dark.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.