Elbiler

Seat klar med elektrisk Mii

Seat Mii Electric er på vej. Det er den den sidste af mikrobilernes Rip, Rap og Rup, der nu er klar med en elektrisk model.

Seat har officielt annonceret Mii Electric, en elbilsudgave af mikrobilen Mii. Dermed har alle tre modeller af mikrobilernes Rip, Rap og Rup – VW Up, Skoda Citigo og altså Seat Mii – en elektrisk tvilling. Seats model rammer vejene sidst på året og det loves, at det bliver en af de billigste elektriske biler på markedet, skriver Elektrek. Forsalget starter til september og den kommer ud på en række endnu unavngivne ”europæiske markeder”.

Det er endnu meget sparsom med informationer om bilen – tidshorisont og ovenstående teaser-billede er faktisk alt der er ude – men Seat vil præsentere bilen officielt under et stop i Norge på ”Seat On Tour”-showet.

Trods de manglende informationer kan vi godt gå ud fra, at den kommer til at ligge i nogenlunde samme prisleje som VW e-Up, der kostede 190.000 kroner. Bilen er i øvrigt udsolgt, men en ny model præsenteres i 2020, lover VW. Så sent som i sidste uge præsenterede søstermærket Skoda sin Citigo-e IV, der også kommer på gaden i 2020.

Seat har tidligere på året vist prototypen på el-Born, en elektrisk hatchback der virker til at egne sig lidt bedre til familier der ikke bare skal bruge bilen i storbyerne. Det vides ikke hvornår el-Born kommer på markedet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.