×
TeknologiTophistorie

Spotify Supremium bliver nyt superabonnement

Supremium afløser premium som det dyreste Spotify-abonnement. Det inkluderer Spotify HiFi og lydbøger.

Ifølge nyhedstjenesten Bloomberg planlægger Spotify at introducere et nyt abonnement senere i år. Det går internt under navnet Supremium og vil inkludere Spotify HiFi og sandsynligvis også lydbøger.

Planerne om et lossless-abonnement under navnet Spotify HiFi blev introduceret allerede i 2021, men aflyst på grund af konkurrenternes ageren. Blandt andet gjorde Apple Music lossless (og Dolby Atmos) til en del af standardabonnementet.

Derfor måtte Spotify gentænke sine model, for at kunne retfærdiggøre et dyrere HiFi-abonnement. Den model bliver altså et abonnement der inkluderer både HiFi og lydbøger, hævder Bloomberg. De skriver også, at lydbøgerne vil blive en del af det nuværende Premium-abonnement. Men udelukkende i USA.

Et abonnement på Spotify Premium koster p.t. 99 kroner om måneden. Apple Music vil have 109 kroner om måneden. Det vides ikke, hvad det nye Supremium-abonnement kommer til at koste, men den oprindelige plan var at Spotify HiFi skulle koste 199 kroner / måneden.

Nyt design

Supremium
Spotify på desktop har fået nyt design.

Spotify har samtidig udrullet en opdatering til desktopversionen af ​​softwaren. Udover et ansigtsløft skal det også være nemmere at opdage og lytte til musik. Både “Dit bibliotek” og “Spiller lige nu” får et løft og vil derved give brugerne bedre muligheder for at opdage, kuratere og lytte til samt organisere deres konto via computeren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.