×
Gadgets

Star Wars – snart som virtual reality

Star Wars-feberen hærger i disse måneder, mens vi venter på The Force Awakens til december, og nu er der endnu mere godt nyt. Lucasfilm, Skywalker Sound og Industrial Light & Magic har netop meddelt, at de er gået sammen for at skabe Virtual- og Augmented Reality-verdener til Hollywood – og de starter med Star Wars.

ILM Experience Lab, eller bare ILMxLab, som det nye samarbejde hedder, frigav fredag en video, hvor de fortæller om teknologiens nye muligheder (se den ovenfor, red.). Her er iPad-styrede verdener, hvor man kan udforske Tatooine sammen med C-3PO og R2-D2, der er mulighed for at flyve gennem benene på en AT-AT i sin snowspeeder. Ja, ILMxLab kan endda få 3D-figurerne til at reagere på berøring, som vist med en dinosaur fra Jurassic World.

Det er uvist om klippene i videoen havner i kommercielle produkter, men ifølge USA Today bliver de første titler lanceret inden eller omkring premieren på Star Wars VII: The Force Awaken i december måned.

Der bygges langsomt, men sikkert, op til det helt store Virtual Reality-brag i 2016, hvor både Facebook, Sony, Microsoft, HTC og en stribe andre firmaer vil lancere egne bud på hardware til Virtual Reality-oplevelser. Læs med i næste nummer af magasinet iNPUT, hvor vi har en stor feature om netop Virtual Reality.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.