×
TeknologiTophistorie

Telenor køber OK Mobil

Med opkøbet flyttes kunderne til CBB Mobil, hvor de fortsætter med samme priser, kundeservice og mobilnetværk.

Energiselskabet OK ønsker at fokusere på sin kerneforretning og har derfor solgt sin mobilforretning til Telenor. Det betyder dog ikke store omvæltninger for kunderne, da OK Mobil hidtil har lejet sig ind på Telenors netværk og er serviceret på datterselskabets CBB’s platform.

Der skal end ikke skiftes simkort ved overdragelsen til CBB og kunderne beholder ligeledes deres nuværende priser.

Læs også: Norlys køber Telia i Danmark

OK Mobil er tilfredse med salget, siger de i pressemeddelelsen, da det giver plads til at fokusere på drive grøn omstilling af deres kerneforretning.

”Vi har gennem mange år været virkeligt glade for samarbejdet med Telenor. På baggrund af et stærkt mobilnetværk og en god it-platform har vi kunnet levere gode fordele til vores kunder i form af billig mobiltelefoni og tilhørende god kundeservice. Men i kraft af vores nye strategi har vi behov for at fokusere vores ressourcer på at blive et grønt energiselskab, og derfor giver det mening for os at skille os af med mobilforretningen nu. At det sker til CBB/Telenor er for os den helt rigtige løsning, da det sikrer den bedst mulige overgang for vores kunder” siger Michael Lamberth, CCO i OK.

Købet skal ikke godkendes af Konkurrencestyrelsen, hvorfor kunderne allerede er blevet orienteret om overdragelsen.

Forventer gnidningsfri overgang

CEO for Telenor Danmark, Lars Thomsen, forventer at skiftet sker ‘uden bøvl’.

”Vi er rigtig glade for at kunne være med til at sikre, at OK’s mobilkunder fortsat har et trygt og godt sted at have deres mobilabonnement. Det har været en central del af vores dialog med OK, at vi fortsat har fokus på at have kunden i centrum, og i den forbindelse er CBB Mobil et perfekt match. Vi glæder os til, at de bliver en del af familien og forventer, at de så at sige kan flytte ind uden det mindste bøvl”, siger han.

OK forventer at kunne tilbyde et alternativ til den hidtige støtte til lokalsporten, som var muligt via OK Mobil. Den mulighed forsvinder nemlig med salget.

CBB introducerede fornyligt CBB Mix, der giver kunderne adgang til streamingtjenester via abonnementet. Det inkluderer TV 2 Play, Tidal, HBO Max og Viaplay.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.