×
ElbilerTophistorie

Tesla-hacker opdager hemmelig ‘Elon-tilstand’

Tesla-hacker har opdaget en skjult funktion i Tesla-biler, der muliggør Total Self-Driving uden at skulle holde på rattet.

Ved at grave dybt i Teslas kode, har hackeren greentheonly fundet frem til en hemmelig ‘Elon-tilstand’, der på en (ganske ulovlig) måde virkeliggør Musks drømme om selvkørende biler. Den muliggør nemlig Full Self-Driving, uden at man skal holde i rattet.

Selvsamme hacker nåede tidligere at låse op for brugen af ​​el-sæder og det dengang ukendte kamera i Model 3, før det officielt blev aktiveret for kunderne.

Både Autopilot og Full Self-Driving-egenskaber i Teslas biler kræver, at du bekræfter din opmærksomhed ved at røre ved rattet, mens du kører og holde blikket fremad. Men ved at aktivere ‘Elon-tilstand’ slukkes der for kravene.

Greentheonly har kørt knapt 1.000 kilometer uden at bilen en eneste gang bad om hans opmærksomhed. For at demonstrere det, har han produceret en video fra en køretur.

Han fortæller, at det fungerer stort set uden problemer. Dog bemærker han, at bilen ind i mellem foretager unødvendige vejbaneskift. Han advarer også om, at bilen endnu ikke reagerer på huller eller små fremmedlegemer på vejen.

Nej, greentheonlyone har ikke offentliggjort, hvordan man får sin Tesla i ‘Elon-tilstand’, hvilket nok er meget godt. Ikke alene er det hamrende ulovligt; man kan også miste sin Full Self-Driving software, hvis Tesla finder ud af, at man har omgået sikkerhedsfunktionerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.