fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Tesla Model S i nyt design kan være tæt på lancering

Tesla Model S er måske ved at være klar til en kosmetisk opdatering.

En ny udgave af Tesla Model S ser ud til at være tæt på at blive lanceret – i hvert fald er en ny version af Teslas flagskib blevet snuppet på video og lagt på YouTube kanalen The Kilowatts:

Om det er et redesign af hele linjen af Model S eller i stedet måske den nye version kaldet Plaid der kunne tænkes at få et lidt andet udseende end de andre modeller er uvist – men indtil nu har Tesla aldrig bygget forskellige designs af samme model.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere forskelle

Ligesom eksempelvis Apple gør det med deres Macs ændrer Tesla ikke voldsomt på deres modeller fra generation til generation – og det ventes at det bliver det samme i år. Faktisk er det også sjældent at der kommer nye modeller – og de hedder allesammen “bare” Model S – der er ikke et nummer på eller anden måde at identificere, hvilken årgang bilen er – udover måske nummerpladen. Ser man en Model S fra 2012 ved siden af Model S 2020 er der dog ganske markant forskel.

Også bilen i videoen har nogle ret tydelige forskelle i forhold til den nuværende Tesla Model S. Eksempelvis er lygterne nye, ligesom bilen er blevet bredere – og krom-detaljerne er så godt som forsvundet.

Tesla Model S Plaid kommer i år

Den nye Model S med tilnavnet Plaid skulle dukke op i år og konkurrerer med Lucid Air Dream Edition om længste rækkevidde. I USA kan den allerede bestilles, og det er nok også her, man først vil kunne købe den. På den danske hjemmeside fremgår det, at bilen vil blive lanceret sidst på året, vil koste 1.054.990 kr. – til gengæld får du så også en rækkevidde på hele 840 km. på en opladning og kan komme fra 0-100 km/t på 2.1 sekund…

Husk at abonnere på vores YouTube kanal, hvor du finder masser af anmeldelser af elbiler og andet elektronik.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button