×
TophistorieTV 2 Play

TV 2 Play strammer reglerne for at undgå kontodeling

Efter 12. juni kan to enheder ikke længere streame den samme live-kanal. Tiltaget sker for at begrænse kontodeling, oplyser tjenesten.

Fra midt i juni kan to skærme i samme husstand ikke længere vise den samme kanal via TV 2 Play. Hidtil har man kunnet streame samme kanal på to enheder. Men nu strammer tjenesten reglerne for at samme op for kontodeling.

Det meddeler tjenesten i en mail til sine brugere. I mailen står der, at følgende uddrag af brugerbetingelserne er blevet tilpasset:

“Der kan afspilles indhold fra dit TV 2 Play-abonnement på to enheder samtidigt. Dog kan den samme livekanal kun afspilles på én enhed ad gangen.”

TV 2 Play forklarer, at stramningen foretages for at undgå kontodeling.

“Ved store live- og sportsbegivenheder oplever vi, at der er brugere, der i strid med vores brugerbetingelser deler deres TV 2 Play-abonnement med personer uden for husstanden.”

kontodeling
Mailen som iNPUT har modtaget fra TV 2 Play.

TV 2 Play følger dermed i hælene på Netflix, der også kæmper ihærdigt mod kontodeling med diverse tiltag. I februar indførte Netflix såkaldt betalt deling i de første europæiske lande, nemlig Spanien og Portugal.

Læs mere: Sådan vil Netflix forhindre kontodeling.

Tiltaget betyder, at Netflix “holder øje” med kontoejerens IP-adresse og slår ned, hvis der streames fra en anden IP-adresse. Herefter vil de personer, der “låner” kodeordet kunne koble sig billigere på det primære abonnement.

Det har dog vist sig at Betalt Deling har givet bagslag for Netflix i Spanien. Derfor har tjenesten sat den videre udrulning på pause.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.