TophistorieViaplay

Viaplay i shitstorm efter voldsomme prisstigninger

Prisstigninger på over 32 procent har skabt en decideret shitstorm fra kunderne på Viaplays Facebook-side.

Man får lov at betale ved kasse et, hvis man vil se sport hos Viaplay fremover. Forleden meddelte streamingtjenesten, at sportspakken stiger med ikke mindre end 110 kroner til 419 kroner om måneden. Det er prisstigninger på op til knapt 33 procent i et hug, og det vækker ikke just glæde hos kunderne.

Tværimod er Viaplays Facebook-side og Twitter blevet oversvømmet med sure kommentarer, der mangler en begrundelse for den markante prisstigning, der i øvrigt også gælder totalpakken der inkluderer film, serier og sport.

I en mail skriver Viaplay til kunderne at de hele tiden arbejder på at “forbedre vores tjeneste og vores udbud for at give dig den bedst muligt oplevelse, og i år vil vi tilbyde mere end nogensinde. Derfor vil dit abonnement Viaplay Sport stige fra 309 til 419 kroner om måneden”.

Men det er ikke forklaring nok, mener kunderne. Det er godt nok ikke muligt at slå egne opslag op på Viaplays Facebook-side, men det betyder bare, at de SoMe-opslag Viaoplay selv lægger op, forurenes med sure kommentarer om prisstigninger. Et eksempel kan ses herunder.

Også på Twitter går det hårdt for sig:

De nye prisstigninger er de højeste i mange år – om ikke nogensinde – på tjenesten. Her er en oversigt:

  • Viaplay Film & serier-pakken 119 kroner mnd. (stigning på 99 kr.)
  • Viaplay Sport-pakken 419 kr. mnd. (stigning på 110 kr.)
  • Viaplay Total-pakken 449 kr. med. (stigning på 110 kr.)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.