ElbilerTophistorie

Video: Volkswagen ID.5 GTX – i sofa gennem Tyrol

Trods GTX-mærkatet er Volkswagen ID.5 GTX ikke just nogen racerbil. Den er til gengæld sindssygt behagelig at køre.

Som det vil være faste læsere bekendt, var iNPUT blandt de heldige, da der skulle inviteres medier til prøvekørsel af Volkswagen ID.5 GTX i smukke Tyrol. Efter en (alt for) lang produktionstid er vi endelig klar med videoen fra vores tur gennem Alperne.

Volkswagen ID.5 er det tredje medlem af ID-familien, efter ID.3 og ID.4. Det er dog en lille smule ‘snyd’, for på trods af nummerstigningen fra fire til fem, er ID.5 (og ID.5 GTX) blot en ID.4 med coupé-taglinje. Lige som Skoda Enyaq Coupe iV er coupé-udgaven af Enyaq iV.

Bortset fra taglinjen (og rumpen) er den eneste visuelle ændring, at kofangeren foran er blevet mere aggressiv på ID.5’eren. Det klæder den. 

Siden vi skrev om vores tur i ID.5 GTX har Volkswagen i øvrigt hævet grundprisen på GTX-udgaven med 5.000 kroner. Men ikke mere snak, her er videoen. Husk at give den et Like, hvis du kan lide den.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.