Elbiler

Volvo præsenterer elektrisk udgave af XC40 næste måned

Volvo XC40 SUV’en er en af det svenske firmas allerstørste succeser – og i næste måned præsenteres den i en komplet elektrisk udgave.

Allerede i februar sidste år fortalte Volve, at de bygger på en komplet elektrisk udgave af SUV’en XC40, der er en af deres bedst sælgende modeller nogensinde. Nu er svenskerne begyndt at udsende teaserbilleder af bilen, der præsenteres i næste måned.

”Med introduktionen af den kommende hel-elektriske XC40 SUV næste måned lancerer Volvo Cars ikke bare sin første fuldt elektriske bil – i sand Volvo-tradition, introducerer den også en af de sikreste biler på vejen, på trods af et nyt sæt udfordringer frembragt ved fraværet af en forbrændingsmotor,” skriver firmaet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billederne, som Volvo har sendt ud, er dog ikke voldsomt afslørende. De illustrerer, hvordan Volvo har valgt at benytte batteriet og drivlinjen som en del af strukturen og hvordan de har gjort bilens tyngdepunkt lavt. Billederne kan ses her:

Volvo fortalte af gode grunde meget lidt om bilen, der altså officielt præsenteres i næste måned, men kunne dig ”afsløre” at den leveres med en ny Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) platform, hvorpå svenskerne vil begynde at bygge nye og mere avancerede funktioner.

Svenskerne lover også, at de vil dryppe flere informationer om bilen i de næste uger inden præsentationen den 16. oktober. Hold øje med disse sider …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.